Collectie

Krijg hier een impressie van de diverse kunst-/design werken die we in onze collectie hebben. De wandkunst collectie bestaan uit een bepekte oplage, waarvan geen enkel stuk 100% het zelfde is. De beoogde diepte door de geslepen lijnen is lastig vast te leggen met camera,
maar een schouwspel voor het oog in de winkel.

Geslepen aluminium

wandkunstWordt geslepen door voornamelijk handmachines zoals slijptol en schuurmachine. De kleuren worden aangebracht met airbrush. Dit proces wordt verschillende malen herhaald om zo een schitterend eindresultaat te behalen. Door onze bewerking ontstaan unieke patronen die onder elk licht een levendig 3 dimensionaal effect en/of een verfijnd chique lijnenspel geeft.

Beschilderd aluminium

wandkunstHet borstelen van de aluminium plaat gecombineerd met het schilderen van de afbeelding met ecoline, olie-, acrylverf met kwast of pallet, geeft een indrukwekkend resultaat. Sommige details worden na het schilderen weer blank geborsteld om nog meer diepte en spel met het licht te versterken.

3D Aluminium

wandkunstHier zal u ogen op een andere manier het spel van diepte ervaren. Gedeelte van de afbeelding, opgebouwd door diverse materialen op het doek, aluminium of hout, gaat over in schilderen en of slijpen.

Pop Art

BeeldenEen veel al grappig en kleurrijke collectie van verschillende beeldende kunstenaars zoals Mia Coppola, Jacky Zegers, Niloc Pagen. Wij zijn ook trots, officieel dealer van CowParade, zij verzorgen onze soms hilarische kunstige koeien. Al deze beelden zijn leuk om te hebben en om als cadeau te geven.

Unieke en robuuste

meubelsHoge kwaliteit meubels van diverse uitgesproken designers, van robuuste boomstam tafels tot Teak houten bijzet tafels met ingegoten aluminium onderdelen. Elk meubelstuk is een kunstig en unieke invulling voor elk interieur. Van tafel tot kruk, altijd uniek.

Glas

objectenPrachtige pronkstukken, van vazen, schalen tot sierlijke sculpturen voor in elk interieur, spelend met het licht.

Ceramic

objectenOns ceramic fruit is helaas niet voor in de taart, deze ronduit luxe en kleurrijke aanvulling op uw interieur of cadeau idee komt u zelden tegen.

Aanmelden nieuwsbrief

Vul uw e-mailadres in om lid te worden van onze nieuwsbrief.