Nieuws

Kyldo art & design is verhuisd van Deventer naar Veenendaal. We hebben helaas niet zo lang in Deventer kunnen zitten. Wel heb ik genoten
van Deventer en kom zeker terug. Het pand is verkocht aan mijn buren ondernemer “Lens brillen”. Hierdoor is mijn contract ontbonden.
Gelukkig wel een nieuwe uitdaging in Veenendaal gevonden. Kom je kijken?
Nieuwe locatie: Markt 20, 3901 DN, Veenendaal. Kijk bij “winkel” voor de openingstijden.

________________________________________________________________________________________

De winkel van Apeldoorn is verhuisd naar Deventer en gaat verder onder de naam Kyldo art & design en is gevestigd op de Broederenstraat 26.
Telefonisch bereiken kan op 0646318467 of kom gewoon even langs.
Let op, op zondag en maandag gesloten, rest van de week van 10:00 uur t/m 17:00 uur geopend. Evt een afspraak buiten werktijd is in overleg mogelijk.

________________________________________________________________________________________

Black Friday weekend actie

Deze stapel korting actie is alleen geldig in KYLDO art & design Nijmegen op de collectie die aanwezig is in de winkel. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties. De actie met het meeste voordeel van de klant is geldig, mits het aan alle voorwaarde voldoet. De actie loopt van vrijdag 23 november tot en met koopzondag 25 november. Alleen op vrijdag is de verdubbeling geldig. Alle kortingen zijn alleen geldig bij een aankoop die volledig is afgerekend, dus niet bij een reservering, proefplaatsing en aanbetaling. De gekochten items dienen zelf meegenomen te worden. Mocht er toch een bezorging nodig zijn dan zijn de bezorgkosten uitgesloten van de actie en worden voor 100% door belast aan de koper.

De actie is:
Bij 1 aankoop ontvangt u 5% korting, Bij 2 artikelen krijgt u 5 + 10% = 15% delen door 2 artikelen = 7,5% per artikel. Bij 3 artikelen ontvangt u 5+10+15=30% korting delen door 3 artikelen = 10% korting per artikel. Bij meerdere artikelen blijft de korting van 3 artikelen staan over alle artikelen. Op vrijdag 23 november, “Black Friday”worden de % verdubbelt.

Veel shop plezier!!

________________________________________________________________________________________

KYLDO art & design Nijkerk is momenteel in een herinrichting fase.
Ik heb deze winkel pas overgenomen en zijn bezig om zo snel mogelijk weer open te zijn.
We zoeken nog personeel. Wij kijken vooral naar jonge mensen die wij het vak kunnen leren en wel al gevoel bij het verkopen hebben of oudere die het leuk vinden om nog lekker onder de mensen te zijn en ook nog gedreven zijn, maar een ieder mag solliciteren en we bekijken oprecht naar elke reactie. Solliciteren kan naar info@uniekeconcepten.nl ovv verkoop vacature Nijkerk. Het zal gaan om 2 a 4 dg in de week.

Ziet u al iets leuks in de etalage of heeft u op een eerder moment iets gezien wat u graag zou willen aanschaffen of vragen over heeft, belt u mij ( David ) dan op 0646318467. Ik ben u graag van dienst.

________________________________________________________________________________________

 

Voor alle moeders en dochters, dankjewel !!
Ontvang 5, 10 of 20% korting bij een aankoop.
Geef deze bon als cadeau of kom langs en zoek zelf een cadeau uit.
Wij hebben de grootste collectie vrolijke beelden van klein tot groot,
van olifanten, giraffe tot honden. Aangevuld met de Elephant Parade en de Cow Parade, kristalen vazen en unieke kunstwerken.

David’s Unieke Concepten zit in de Mariastraat te Apeldoorn t.o. Bristol &
Big Bazar en in Molenpoort Passage 15 te Nijmegen.

Actie voorwaarde:

  • Actie via Apeldoorn-Binnenstad is geldig op zaterdag 12-5-2018 icm het laten zien van de voucher.
  • Actie via winkelcentrum Oranjerie is geldig op zaterdag 12-5-2018 icm het laten zien van de afbeelding en het delen v d actie op FB op je eigen account.
  • De kortingen van 10, 15 en 20% vervallen na zaterdag 12-5-2018 voor beide acties.
  • De 5% korting blijft geldig tot en met dinsdag 22 mei 2018
  • De kortingen zijn niet geldig i.c.m. andere acties, kortingen, afprijzingen. De voordeligste korting voor de klant is geldig.
  • Ruilen van een actie aankoop kan, maar voor het nieuwe artikel is de actie geldig die op de dag van ruilen geldig is.