Service

Liever op afspraak

Is de winkel van uw keuze gesloten op het  momenten dat het u juist wel schikt, neem dan contact op met de winkel via mail of 06 nummer. Wij zijn zeer flexibel en komen graag met u in contact om uw wensen te bespreken.

Voor bedrijven, scholen, gemeentes en overige instellingen.

Bent u eigenaar van een bedrijf en of beslissend bevoegd en bepaald u wat er aan de muur hangt of wat er aan overige sfeer versterkers staan opgesteld. Dan is dit wellicht voor u de kans om uw bedrijf nog spraakmakende te maken met onze kunst, design en interieur  items. We hebben diverse koop en huur bundels bestaande uit alleen wandkunst of wandkunst en design items. Wij vernemen graag van u wat u wensen zijn, stuur een mail naar de winkel van uw keuze om een kennismaking gesprek te plannen.

Service tot en met in huis

Wij begrijpen goed dat u het wellicht moeilijk vind welke van onze exclusieve kunstwerken nu het mooiste staat aan uw wand. Het blijft een serieuze uitgaven en dat begrijpen wij goed, daarom kunt u gebruik maken van niet goed geld terug service of we maken een afspraak met u om langs te komen met eventueel meerdere kunstwerken zodat u goed het verschil ziet en een goed overwogen beslissing kan maken. Deze service bieden wij u gratis aan voor een straal van 20 km vanaf de postcode van de winkel.  Woont u verder, neemt u dan contact op met desbetreffende  winkel en we komen samen wel tot een schappelijk voorstel. 80% van onze klanten maakt gebruik van deze service….